Header til Emilie Bentsen

4 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Emilie ønsket seg en litt fancy header så jeg prøvde meg litt frem. Litt usikker på teksten, så gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns og mener! Klikk her for å se de andre headerene hun har motatt.4 kommentarer

Postet av: Thea Dato: 04.04.2012 Tid: 15:51 URL: http://Www.theaslife.wordpress.com

Nydelig!!

Postet av: helene :) Dato: 04.04.2012 Tid: 15:58 URL: http://smfp.blogg.no

Kjempefin :)

Postet av: Nora Viskjer Dato: 05.04.2012 Tid: 13:59 URL: http://noraviskjer.blogg.no

Kan du lage header til meg? Vær så snill

Postet av: Stine Dato: 05.04.2012 Tid: 14:10 URL: http://schtine.blogg.no/

NoraViskjer: Foreslår at du melder deg inn på www.headerplease.com og legger ut en forespørsel med bilder du vil ha på bloggen. Da kan du få headere fra alle som er registrert der. Jeg lager kun headere med gode bilder, det vil si at jeg ikke lager headere av webcambilder og utydelige bilder. Send meg deretter linken til forespørselen din så kanskje jeg lager, ellers får du nok noen headere av andre som er registrert på HeaderPlease :)
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits