Ny sponsor!

0 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Advertising

Tenk at jeg kun har hatt bloggen i noen dager og allerede vært så heldig å få en sponsor! Tusen takk til alle som kommenterer og er innom bloggen, er det som gjør det så gøy å blogge! Den nye sponsoren til bloggen er ingen andre enn Superkul.no. Må innrømme jeg fikk litt hakeslep da jeg så at de hadde sminke til utrolige 60%. Har allerede tatt turen innom og kikket gjennom utvalget, og tro meg, du vil nok få hakeslep du også. Sminke til under hundrelappen takker i alle fall ikke jeg nei takk til! 

Sminkekoffert finner du HER - Blush finner du HER - Sminkebørste finner du her HER

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits