Jeg er tilbake!

1 kommentar - DATO: 12.06.2012 - KATEGORI: Headere

Nå er det virkelig altfor lenge siden jeg har blogget. Er vel to måneder siden sist. Men nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere mer jevnlig her på bloggen. Ser også at jeg har fått en del ønsker på Headerplease, noe som er utrolig moro. Desverre har jeg hatt så dårlig tid i det siste, men nå skal jeg altså prøve å få laget så mange headere som mulig. Utrolig gøy at dere faktisk vil at jeg skal lage headere til dere! Jeg har også hjulpet bestevenninna mi, Victoria, med å lage header og design til henne. Dere kan jo sjekke ut bloggen hennes ved å trykke på bildet under. Ellers vurderer jeg å lage et gratis design, så det kommer så fort jeg har tid!
1 kommentar

Postet av: Rebecca♥ Dato: 13.06.2012 Tid: 07:55 URL: http://byrebecca.blogg.no

Så flink du er! :-)
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits