Oppdatering!

0 kommentarer - DATO: 31.01.2013 - KATEGORI: Headere

Bloggen har blitt lagt litt på hylla da jeg har hatt altfor mye å gjøre det siste halvåret. Det har blitt mye fokus på skole og andre ting, men nå skal jeg altså prøve å bli flinkere til å holde dere oppdaterte. I tillegg har jeg en del spennende konkurranser på lager, så det er bare å følge med! Skal også prøve å få lagt ut flere tutorials, så det er bare å legge igjen ønsker om hva mer dere har lyst til å lære i photoshop. Først og fremst vil jeg bare vise dere litt nytt fra Headerplease. Det er kjempe koselig å få mail av dere, men som sagt har jeg dessverre ikke tid til å lage alle headerene på en gang. Derfor kan det hende at dere må vente litt før dere får headerene deres. Men har du tålmodighet til å vente, er det bare å sende i vei! Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits