Neste lønning kommer til å forsvinne fort!

2 kommentarer - DATO: 31.01.2013 - KATEGORI: Advertising

For ikke lenge siden tok jeg og bestevenninnen min, Victoria, turen innom Kicks. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har våget å bevege meg inn i butikken for ofte for jeg er livredd for å kjøpe alt jeg kommer over der inne. Og det hadde jeg definitivt gjort om ikke lønningen var forsinket. Men selv om vi bare var der for å kikke, hilste vi på en utrolig hjelpsom og hyggelig dame som jobbet der. Vi hadde selvfølgelig alle mulige slags spørsmål og tror du jammen ikke hun kunne svare på dem alle. I tillegg meldte vi oss inn i KICKS Club som vil si at man får fantastisk fordeler. Man får blant annet 30% på utvalgte varer og man samler poeng for hver gang man kjøper noe hos KICKS. Deretter vil du få med diverse gaver. Det hørtes jo nesten for godt til å være sant. Men joda, det stemmer det. For Victoria kjøpte en dyprensende skrub samt en shampoo, og tror du ikke hun fikk med seg en gaveboks med en så altfor fantastisk parfyme (som jeg vurderer å stjele fra henne), forskjellige hudkremer og alt mulig. Hun kjøpe i grunnen bare to ting, men endte opp med hele 11 produkter i posen! Gjett hvor jeg skal gå neste gang lønningen kommer. Haha! 


PHOTO: Bildet er laget av meg, men med produkter og logo fra www.kicks.no 

Og hva var vel ikke mer fantastisk enn at jeg fant ut at KICKS holder en konkurranse hvor du kan vinne 500 kroner i gavekort? WUHU! Hiv deg med da vel, du også! Klikk på linken under videoen og følg instruksjonene. Lykke til!Vinn gavekort fra Kicks.no
2 kommentarer

Postet av: LINDA JOHNSEN Dato: 01.02.2013 Tid: 08:25 URL: http://lindahjohnsen.blogg.no

hehehe

Postet av: Stine Dato: 02.02.2013 Tid: 17:17 URL: http://flokje.blogg.no/

Sv: Eg har ikkje tenkt å utdanne meg vidare, nei! Eg valgte hest fordi eg hadde lyst å lære meg noko nytt :-) Men det vil nok vere relevant for ei vidare utdanning, for me får ein del undervisning av veterinær, hovslagar osv. Og når det gjeld internata er det ei god blanding. På vårt internat har me folk frå nesten alle linjer, faktisk! Og slik det er i år, så treng du ikkje velge mellom trav og ridning, men kan ha litt av begge dele om du vil!
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits