Får du ikke sove?

1 kommentar - DATO: 14.02.2013 - KATEGORI: Annet

Jeg må alltid ha musikk på når jeg skal sove. Aner ikke hvorfor, men det er bare så mye bedre å sovne til musikk. I det siste har jeg også lagt merke til at flere har subscribet til sovelista mi på spotify, uten at jeg helt har fortstått hvordan i og med at jeg ikke har publisert den noen andre plasser. Men da er det visst tydelig at folk liker musikken min og det er jo bare morro! Derfor tenkte jeg at jeg like godt kan poste den her også så kan dere jo se om det er noe dere liker også. Trykk på bildet for å åpne spillelisten i Spotify! Under bildet finner du noen av sangene jeg har lagt til i spillelisten som er de største favorittene for tiden.

Q: Hører du på musikk når du skal sove? 

1 kommentar

Postet av: therese Dato: 14.02.2013 Tid: 11:31 URL: http://www.mh3ssa.blogg.no

Med mindre jeg er så trøtt at når hodet faller på puta og jeg er borte.. ellers må jeg høre på musikk:p
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits