Header til Marthe Borge

0 kommentarer - DATO: 05.04.2013 - KATEGORI: Headere

Jeg har ikke laget headere på lenge nå, rett og slett fordi jeg ble litt lei. Men nå hadde jeg tid til overs og lagde derfor en header til Marthe Borge. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns! I og med at jeg er så elendig til å oppdatere bloggen, vurderer jeg å heller lage meg en tumblr-side hvor jeg kan legge ut de headerene og bildene jeg er mest fornøyd med. Kommer fortsatt til å lage headere på HeaderPlease, men som sagt trenger jeg både tid og kreativitet til å klare å lage alle sammen.Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar


bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde
<

bilde

hits