Kategori: Annet


Får du ikke sove?

1 kommentar - DATO: 14.02.2013 - KATEGORI: Annet

Jeg må alltid ha musikk på når jeg skal sove. Aner ikke hvorfor, men det er bare så mye bedre å sovne til musikk. I det siste har jeg også lagt merke til at flere har subscribet til sovelista mi på spotify, uten at jeg helt har fortstått hvordan i og med at jeg ikke har publisert den noen andre plasser. Men da er det visst tydelig at folk liker musikken min og det er jo bare morro! Derfor tenkte jeg at jeg like godt kan poste den her også så kan dere jo se om det er noe dere liker også. Trykk på bildet for å åpne spillelisten i Spotify! Under bildet finner du noen av sangene jeg har lagt til i spillelisten som er de største favorittene for tiden.

Q: Hører du på musikk når du skal sove? 

Schtine på facebook!

5 kommentarer - DATO: 05.04.2012 - KATEGORI: Annet

Jepp, nå har jeg laget en facebookside til bloggen. Utrolig gøy å se at så mange allerede har tatt seg turen innom med tanke på at jeg begynte å blogge i går. Er også takknemlig for tilbakemeldingene dere kommer med. Man kan jo ikke forbedre seg utenom positiv og negativ kritikk. Så om dere vil følge bloggen på facebook også, er det bare å trykke på bildet under! Takk <3

bilde

Vil du bli linket?

1 kommentar - DATO: 28.03.2012 - KATEGORI: Annet

Vil du bli linket? Eneste krav er at du linker meg først. Send meg en melding her på blogg.no eller en mail til stine.92@live.no med link til bloggen din i tillegg til et bilde av deg. Obs, svarthvitt-bilder godtas ikke. Så enkelt er det altså!

bilde
bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde

bilde

hits