Kategori: Headere


Header til Marthe Borge

0 kommentarer - DATO: 05.04.2013 - KATEGORI: Headere

Jeg har ikke laget headere på lenge nå, rett og slett fordi jeg ble litt lei. Men nå hadde jeg tid til overs og lagde derfor en header til Marthe Borge. Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns! I og med at jeg er så elendig til å oppdatere bloggen, vurderer jeg å heller lage meg en tumblr-side hvor jeg kan legge ut de headerene og bildene jeg er mest fornøyd med. Kommer fortsatt til å lage headere på HeaderPlease, men som sagt trenger jeg både tid og kreativitet til å klare å lage alle sammen.Oppdatering!

0 kommentarer - DATO: 31.01.2013 - KATEGORI: Headere

Bloggen har blitt lagt litt på hylla da jeg har hatt altfor mye å gjøre det siste halvåret. Det har blitt mye fokus på skole og andre ting, men nå skal jeg altså prøve å bli flinkere til å holde dere oppdaterte. I tillegg har jeg en del spennende konkurranser på lager, så det er bare å følge med! Skal også prøve å få lagt ut flere tutorials, så det er bare å legge igjen ønsker om hva mer dere har lyst til å lære i photoshop. Først og fremst vil jeg bare vise dere litt nytt fra Headerplease. Det er kjempe koselig å få mail av dere, men som sagt har jeg dessverre ikke tid til å lage alle headerene på en gang. Derfor kan det hende at dere må vente litt før dere får headerene deres. Men har du tålmodighet til å vente, er det bare å sende i vei! Nytt fra HeaderPlease

7 kommentarer - DATO: 16.06.2012 - KATEGORI: Headere

Da var jeg endelig i gang med headerlaging igjen. Merker det er en stund siden, men kommer nok fort inn i det igjen, haha. Er utrolig gøy å få forespørsler fra dere, men når jeg logger inn på Headerplease og ser 12 nye forespørsler blir jeg litt stressa. Vil så gjerne lage til dere alle, men tiden strekker ikke helt til, dessverre. Men her er i alle fall noen av headerene jeg har laget de siste dagene:
Jeg er tilbake!

1 kommentar - DATO: 12.06.2012 - KATEGORI: Headere

Nå er det virkelig altfor lenge siden jeg har blogget. Er vel to måneder siden sist. Men nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere mer jevnlig her på bloggen. Ser også at jeg har fått en del ønsker på Headerplease, noe som er utrolig moro. Desverre har jeg hatt så dårlig tid i det siste, men nå skal jeg altså prøve å få laget så mange headere som mulig. Utrolig gøy at dere faktisk vil at jeg skal lage headere til dere! Jeg har også hjulpet bestevenninna mi, Victoria, med å lage header og design til henne. Dere kan jo sjekke ut bloggen hennes ved å trykke på bildet under. Ellers vurderer jeg å lage et gratis design, så det kommer så fort jeg har tid!
Oppdatering fra HeaderPlease

9 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Headere

Blir en del headerlaging nå som jeg har vært syk de siste dagene. Denne gangen ble det header til Nora, Helene og Lilla Enhjørninger ;)Nye headere fra HeaderPlease

6 kommentarer - DATO: 06.04.2012 - KATEGORI: Headere

I dag er jeg fortsatt like forkjølet så har like godt sløst bort hele dagen med å sitte på macen. Jeg har for eksempel laget en del headere til Silje, Nadia og Sofia. Merker rosa er veldig populært for tiden, så blir en del slike headere for tiden, haha. Kommer snart til å poste et innlegg som noen av dere muligens kommer til å være interessert i. Også har jeg muligens en konkurranse på lur! Header til Hanne Elisabeth

2 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Nå som jeg bare har crashet i sengen med feber og hoster og nyser om hverandre blir det en del headerlaging. Denne gangen lagde jeg en header til Hanne Elisabeth fra Headerplease.com. Utrolig fine bilder som gjorde det gøy og enkelt å lage en header til henne. (:

Header til Emilie Bentsen

4 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Emilie ønsket seg en litt fancy header så jeg prøvde meg litt frem. Litt usikker på teksten, så gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns og mener! Klikk her for å se de andre headerene hun har motatt.Header til Vilje Mohagen

0 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Vilje Mohagen ønsket seg en header fra Headerplease.com og da hev jeg meg like godt på utfordringen. Hun ønsket seg en lys header som passet til designet hun hadde fra før. Selv ble jeg ganske fornøyd med headeren og hadde satt pris på om du slang igjen en kommentar om hva du syns om den! Klikk her for å se resten av bidragene.

bilde
bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde

bilde

hits