Kategori: Konkurranser


Vinnerne av headerkonkurransen

5 kommentarer - DATO: 16.04.2012 - KATEGORI: Konkurranser

 

Først og fremst vil jeg bare si så moro at så mange ville delta i konkurransen! Jeg lot random.org ta seg av jobben med å plukke ut vinneren, og denne gangen ble det Hanne og Emma som står bak bloggen thecouzinz.blogg.no. Fant ingen mailadresse til dere, så dere må sende meg en mail med bilder og hvordan dere vil ha headeren. Og til dere som ikke vant denne gangen, blir det nok drøssevis av nye sjanser om ikke lenge til! :)

 

KONKURRANSE: Vinn header!

15 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Konkurranser

Da var det på tide med bloggens første konkurranse. Vinneren får en unik header til bloggen sin samt et matchende profilbilde. Du velger selv hvordan den skal se ut, hvilke bilder som skal brukes osv. Alt er opp til deg! Klikk her for å se flere headere jeg har laget.

For å delta:


Så enkelt er det altså. Vinneren vil bli kåret neste søndag!

bilde
bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde

bilde

hits