Arkiv fra april 2012


Vinnerne av headerkonkurransen

5 kommentarer - DATO: 16.04.2012 - KATEGORI: Konkurranser

 

Først og fremst vil jeg bare si så moro at så mange ville delta i konkurransen! Jeg lot random.org ta seg av jobben med å plukke ut vinneren, og denne gangen ble det Hanne og Emma som står bak bloggen thecouzinz.blogg.no. Fant ingen mailadresse til dere, så dere må sende meg en mail med bilder og hvordan dere vil ha headeren. Og til dere som ikke vant denne gangen, blir det nok drøssevis av nye sjanser om ikke lenge til! :)

 

KONKURRANSE: Vinn header!

15 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Konkurranser

Da var det på tide med bloggens første konkurranse. Vinneren får en unik header til bloggen sin samt et matchende profilbilde. Du velger selv hvordan den skal se ut, hvilke bilder som skal brukes osv. Alt er opp til deg! Klikk her for å se flere headere jeg har laget.

For å delta:


Så enkelt er det altså. Vinneren vil bli kåret neste søndag!

Oppdatering fra HeaderPlease

9 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Headere

Blir en del headerlaging nå som jeg har vært syk de siste dagene. Denne gangen ble det header til Nora, Helene og Lilla Enhjørninger ;)Ny sponsor!

0 kommentarer - DATO: 08.04.2012 - KATEGORI: Advertising

Tenk at jeg kun har hatt bloggen i noen dager og allerede vært så heldig å få en sponsor! Tusen takk til alle som kommenterer og er innom bloggen, er det som gjør det så gøy å blogge! Den nye sponsoren til bloggen er ingen andre enn Superkul.no. Må innrømme jeg fikk litt hakeslep da jeg så at de hadde sminke til utrolige 60%. Har allerede tatt turen innom og kikket gjennom utvalget, og tro meg, du vil nok få hakeslep du også. Sminke til under hundrelappen takker i alle fall ikke jeg nei takk til! 

Sminkekoffert finner du HER - Blush finner du HER - Sminkebørste finner du her HER

Mashup video: Jensen Ackles & Megan Fox 2

0 kommentarer - DATO: 07.04.2012 - KATEGORI: Video

Den nyeste mashupvideoen med Jensen Ackles og Megan Fox. Har helt hekta på den sangen, så måtte jo selvfølgelig lage en video med den, haha. Gjerne sleng igjen en kommentar om hva du syns kunne vært bedre, eller om den var bra eller whatever. Husk High Quality på videoen! :)

Nye headere fra HeaderPlease

6 kommentarer - DATO: 06.04.2012 - KATEGORI: Headere

I dag er jeg fortsatt like forkjølet så har like godt sløst bort hele dagen med å sitte på macen. Jeg har for eksempel laget en del headere til Silje, Nadia og Sofia. Merker rosa er veldig populært for tiden, så blir en del slike headere for tiden, haha. Kommer snart til å poste et innlegg som noen av dere muligens kommer til å være interessert i. Også har jeg muligens en konkurranse på lur! Schtine på facebook!

5 kommentarer - DATO: 05.04.2012 - KATEGORI: Annet

Jepp, nå har jeg laget en facebookside til bloggen. Utrolig gøy å se at så mange allerede har tatt seg turen innom med tanke på at jeg begynte å blogge i går. Er også takknemlig for tilbakemeldingene dere kommer med. Man kan jo ikke forbedre seg utenom positiv og negativ kritikk. Så om dere vil følge bloggen på facebook også, er det bare å trykke på bildet under! Takk <3

bilde

Video: Hayden Panettiere

4 kommentarer - DATO: 05.04.2012 - KATEGORI: Video

En film med Hayden Panettiere som jeg lagde for en liten stund siden. Prøvde i grunnen bare ut nye effekter så litt usikker på om jeg liker den eller ikke. Haha. Kanskje dere kan hjelpe meg med å fortelle hva dere syns i kommentarfeltet? Husk å sette den til High Quality! 

Header til Hanne Elisabeth

2 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Nå som jeg bare har crashet i sengen med feber og hoster og nyser om hverandre blir det en del headerlaging. Denne gangen lagde jeg en header til Hanne Elisabeth fra Headerplease.com. Utrolig fine bilder som gjorde det gøy og enkelt å lage en header til henne. (:

Header til Emilie Bentsen

4 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Emilie ønsket seg en litt fancy header så jeg prøvde meg litt frem. Litt usikker på teksten, så gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns og mener! Klikk her for å se de andre headerene hun har motatt.Header til Vilje Mohagen

0 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Headere

Vilje Mohagen ønsket seg en header fra Headerplease.com og da hev jeg meg like godt på utfordringen. Hun ønsket seg en lys header som passet til designet hun hadde fra før. Selv ble jeg ganske fornøyd med headeren og hadde satt pris på om du slang igjen en kommentar om hva du syns om den! Klikk her for å se resten av bidragene.

Mashup video: Jensen Ackles & Megan Fox

0 kommentarer - DATO: 04.04.2012 - KATEGORI: Video

Jeg har alltid digget Jensen Ackles, spesielt i Supernatural hvor han spiller den superhotte Dean Winchester. Og ingen kan vel nekte for at Megan Fox er vanvittig pen. Av en eller annen grunn ville jeg prøve å lage en video med dem to sammen, så her er i alle fall den første videoen. Husk å sette videoen til High Quality og gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns om videoen!

bilde
bilde

Mitt navn er Stine. Jeg er 20 år og bor i Kristiansand. Jeg har holdt på med Photoshop siden jeg var 10 år og til høsten skal jeg studere IT for å utdanne meg som webdesigner. I tillegg har jeg stor interesse for sminke og musikk, men bloggen vil hovedsakelig handle om ting jeg lager av bilder og videoer.

Kontakt: stine.92@live.no
Venneforespørsel: Klikk her

bilde bilde bilde

Gratis header?
Ja, jeg lager gratis headere, men kun fra HeaderPlease.com. Der kan du legge inn headerønsker slik at alle brukerne der kan lage headere til deg. Om du sender meg en melding der med ønsket ditt kan det hende jeg lager til deg! (:

Headerforespørsel: Klikk her

bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde bilde

bilde

bilde

hits